Spannende lingerie voor in de slaapkamer

Is de welbekende sleur in je relatie toegenomen en wil je graag wat meer spannende avontuurtjes binnen de slaapkamer? Dan kan je eens gaan denken aan wat nieuwe setjes spannende lingerie. Daarnaast kan je je sexleven ook opkrikken met wat leuke spannende sexspeeltjes. Bijvoorbeeld met een vibrator of speeltjes uit de welbekende 50-shades-of-grey film en de boeken.

 

Online zijn veel webwinkels waar je spannende lingerie kunt verkrijgen, we kennen ze wel, bekende namen zijn bijvoorbeeld willie.com, pabo.nl, tikkieondeugend.nl, zo zijn er nog meer waar je betrouwbaar, anoniem een nieuwe lingerieset kunt bestellen voor je vriend, of vriendin.

Welke lingerie moet ik bestellen?

Ben je een man en weet je niet zeker wat voor lingerie je moet gaan bestellen? Dan doe je er goed aan om eerst eens in de kast te kijken van je vriendin, let hierbij goed op de maten van de lingerie, de kleuren en de patronen. Houdt ze bijvoorbeeld van kant, met een mooi bloemen patroon, dan kan je hier ook rekening mee houden in de spannende lingerie.

Grote maten lingerie

Ben je als vrouw groot geschapen? Dan kan je ook online goed slagen voor zeer sexy grote maten lingerie. Zeker als je echt de spannende kant op wil gaan en je vriend (of vriendin) wilt verassen met een mooie set. Je kan ook eens kijken naar bodystocking of catsuits, net hoe spannend je het zelf wilt maken. De babydoll-setjes zijn voor de liefhebber ook zeer geslaagd. Kortom, genoeg mogelijkheden om online sexy lingerie te bestellen.

Nog meer spanning in de slaapkamer

Wil je nog meer spanning in de slaapkamer? Dan komen de sexspeeltjes om de hoek kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geisha balls, vibrators of dildo’s. Als je een vibrator koopt voor het gebruik samen, dan is een Wevibe een echte aanrader. Wil je een vibrator kopen voor het gebruik als je vriend even van huis is? Dan zijn de fairy vibrator of de lelo vibrator items die je echt in je nachtkasje moet kunnen vinden!

 

Bron: http://www.tikkieondeugend.nl