Mannenondergoed nodig? Kies voor kwaliteit

Op modegebied is er veel keuze voor de consument. Ook op het gebied van onder mode. De moderne man heeft onder andere keuze uit: slips, trunks en boxers. De gemiddelde man bezit tussen de vijftien en twintig stuks ondergoed, waarvan de gemiddelde levensduur drie tot vier jaar is. Toch wordt er gemiddeld drie keer per jaar nieuw ondergoed aangeschaft.

Ondergoed geeft 70% van de mannen een goed gevoel over zichzelf. Van alle ondervraagde mannen draagt 60% altijd hetzelfde soort ondergoed. Mannen zijn kortom heel trouw aan het model. Vroeger was praktisch heel belangrijk. Deze cijfers kwamen naar voren uit een onderzoek van Garconmodel (2015). Eén ding valt te concluderen: er is genoeg keuze op het gebied van heren ondergoed! Waar moet je op letten bij het kiezen van geschikt ondergoed?

Het juiste materiaal. Een voorwaarde voor geschikt onderzoek is het materiaal. De katoenen onderbroek is al decennia niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Kantoenen ondergoed heeft veel voordelen: het geeft extra veel comfort en zit gemakkelijk onder bijvoorbeeld een spijkerbroek. Microfiber of microvezel is ook al enkele jaren een veelgebruikte en comfortabele stof voor o.a. boxers. Microfiber is drie maal zo dun als katoen, zacht en sneldrogend. Deze stof is erg geliefd bij reizigers.

De kleur. Waar wit ooit de standaard was, zijn nu voornamelijk printjes en kleurtjes populair. Mannen kunnen zich naast hun bloes of schoenen onderscheiden door middel van hun ondergoed. Al enige tijd gebeurt dit bijvoorbeeld printjes of door teksten op de elastische rand van de boxershorts. Ondanks de populariteit van de prints, kiezen veel mannen nog voor zwarte of donkerblauw ondergoed.

Het juiste model. Kies je voor een hippe bokser, een slip of voel je je juist comfortabeler in een string? Er bestaan veel modellen. De keus wordt alleen maar groter. Vroeger werd ondergoed gedragen omdat het noodzaak was; het was hygiënisch en warm. De boxer is het populairste type ondergoed in Nederland. Veel mannen vinden het fijn als ondergoed pijpjes heeft. Dit geeft een zeker gevoel.

Online ondergoed bestellen. De conclusie waar je op moet letten bij het kopen van ondergoed: koop vooral iets waar je jezelf fijn bij voelt! Modieus en passend ondergoed draagt anno 2015 bij aan een goed voorkomen. Wanneer je weet welke eisen je aan ondergoed stelt, welk merk fijn is en welke pasvorm het beste bij je past hoef je eigenlijk nooit meer naar de winkel. Online zijn boxer met een simpele klik op de knop te bestellen. Als je een gemiddelde man bent, scheelt toch weer drie uitjes naar de stad op jaarbasis! Bij Bos Men Shop vind je verschillende modellen, kleuren en merken.