Boxershorts

Het nieuwe boxershortsmerk heet Dann Hensums en komt uit Nederland. Sinds 2014 heeft een eigen ondergoed lijn die zich primair richt op de heren. Er zijn veel merken, heel veel merken die allemaal in de zelfde markt zit zoals Bjorn Borg en Calvin Klein. Allemaal premium boxers met stevige prijzen waarbij je al snel 25 euro afrekent per boxer. We vroegen het ons af wat Dann Hensums nu meer bied en we belde hem op voor een paar vragen ter verduidelijking

Dann Hensums: “We zijn het een premium ondergoed lijn gestart nadat we zelf ronder vonden dat de reguliere brands de kantjes ervan af liepen. De kwaliteit ging naar beneden en de adviesprijzen bleven op gelijk niveau. En dat bleef natuurlijk niet goed gaan en dat zagen we aankomen. We wilde weer terug naar de roods: de allerbeste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Prijzen die je kan uitleggen bij een écht premium product’

We zijn aan de slag gegaan met de boxers die Hensums ons opstuurde om eens te proberen. Het pakketje kwam de volgende dag keurig binnen. Ze werken met een “track en trace” bezorg service van de pakketjes. De pakketjes worden door de brievenbus gestopt zodat je hoeft per se thuis te zijn. Da’s best handig. Wél de garantie dat het geleverd wordt (en wanneer) maar niet aanwezig zijn of dat je je boxers moet ophalen bij de buren.

Na het uitpakken van de twee boxers, een blauwe met rode band en een zwarte met donkerblauwe band voel je direct dat er niet gesjoemeld is met kwaliteit. De dikke band voelt zacht aan en slaat bij het dragen niet om. Ook hebben we geen striemen op de heupen gezien, een minimale vereiste maar andere merken kunnen me dat niet garanderen.

Ook katoen voelt goed aan en zicht strak op de huid. De pasvorm zit al snel vertrouwd goed. Het geheel blijft prima zitten, schuurt niet. In het materiaal zit lycra verweven die volgens Dann Hensums een essentiële bijdrage levert aan het ‘vorm behoud’ van het model en voorkomt dat het gaat lubberen.

Alleen maar voordelen aan de Dann Hensums heren Boxershorts? We hebben hem natuurlijk pas 1 week kunnen testen en een boxer beoordeel je niet over een nacht ijs. Pas na 3 maanden intensief gebruik (inclusief de was beurten) zie of de boxershort overeind blijft in de kwaliteit. Je hoort nog van me maar voor de EARLY innovators is het een boxer die je zeker in je lade kast moet hebben. Aanrader zover!

Redactie lingerie-links.nl